Birželis  2017
P
A
T
K
Pe
Š
S
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Meniu pasiūlymai

The restaurant's "Svarstykleschefs offer delicious European dishes.
Chinese restaurant's chefs from Beijing will make you special dishes using original Beijing City Chinese recipes.
Only here you can taste the real "BEIJING DUCK".
We arrange wedding's, birthday's parties, business lunches or conferences.


EUROPEAN MENU
NEW MENU!
You are welcome to taste King Prawn appetizer, 12 hours fried beef steak, Long cooking duck duet for 2 people or Special French chocolate dessert.
Europietisku patiekalu meniu
CHINESE MENU
Kinisku meniu
TOURIST CATERING MENU
Turistu maitinimas

 
   
 
Dienos pietūs kiekvieną darbo dieną nuo 10:30 iki 14:30 val.
Kviečiame Jus pietauti, kiekvieną dieną vis naujų naminių patiekalų.
Restorano "Svarstyklės" lojaliems klientams taikoma iki 15 proc. (dienos pietums), o jei turite "Svarstyklės" ir "Lyoness" bendrą lojalumo kortelę - papildomai gausite 2 proc Cashback į Jūsų sąskaitą. Kviečiame nemokamai isigyti lojalumo kortelę restorane "Svarstyklės".

P>S>Kainos gali skirtis. Tikslios kainos bus nurodytos restorane "Dienos pietų" skelbiamoje lentoje.

Užkandėlė  EUR 0.90

Sriuba  EUR 0.99

Pirmas patiekalas  EUR 3.70  EUR 3.95  
Antras patiekalas  EUR 3.35

Trečias patiekalas  EUR 3.05

Kiniška dienos sriuba  EUR 0.90

Kiniškas patiekalas  EUR 3.60  EUR 3.95
2017 m.Birželio 26d. PIRMADIENIS
Užkandėlė Krabų lazdelės tešloje
Sriuba Špinatų sriuba
Pirmas patiekalas Kiaulienos "Zrazas" su bulvių koše ir burokėlių salotomis
Antras patiekalas Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Trečias patiekalas Grikių blynai su cukinijomis
Kiniškas patiekalas Vyšnių formos vištiena ir Kiaulienos sriuba su cukinjomis ir kiniškais grybais
 
2017 m. Birželio 27d. ANTRADIENIS
Užkandėlė Pikantiškos salotos su kepinta duonele
Sriuba Ryžių- pomidorinė sriuba
Pirmas patiekalas Vištienos maltinukas riešutų apvalkale su morkų-slyvų salotomis ir bulvių koše
Antras patiekalas Bulviniai blynai su mėsa
Trečias patiekalas Virti varškėtukai su grietinės- sviesto padažu
Kiniškas patiekalas Traški kiauliena ir Aštri kalakutienos sriuba su daržovėmis ir čili
 
2017 m.Birželio 28d. TREČIADIENIS
Užkandėlė Pikantiška varške įdaryto pomidoro užkandėlė
Sriuba Burokėlių sriuba su baravykais
Pirmas patiekalas Kiaulienos kepsnys "Žara" su žalialapėmis salotomis ir bulvėmis
Antras patiekalas Žuvies maltinukas įdarytas žaliuoju sviestu su žalialapėmis salotomis ir bulvių koše
Trečias patiekalas Spageti makaronai su kumpio ir pievagrybių padažu
Kiniškas patiekalas Kepti vištienos gabaliukai su kiniškais grybais ir Jautienos su pomidorais sriuba
 
2017 m. Birželio 29d. KETVIRTADIENIS
Užkandėlė Šoninės užkandėlė su traškiais svogūnais
Sriuba Kreminė daržovių sriuba
Pirmas patiekalas Keptas vištienos ketvertukas su bulvėmis ir marinuotų kopūstų salotomis
Antras patiekalas Jautienos kepenėlių kotletukai su burokėlių salotomis ir bulvių koše
Trečias patiekalas Lietiniai blyneliai su varške ir obuoliais
Kiniškas patiekalas Aštraus skonio kiauliena su kiniškais grybais ir Saldžiarūgštė vištienos sriuba su baltaisiais grybais
 
2017 m. Birželio 30d. PENKTADIENIS
Užkandėlė Žiedinių kopūstų užkandėlė su kumpiu
Sriuba Pupelių sriuba
Pirmas patiekalas Lavos akmenų kaitroje kepti kiaulienos sprandinės kepsneliai su ryžiais ir daržovėmis
Antras patiekalas Žemaičių blynai
Trečias patiekalas Varškės apkepas su persikais
Kiniškas patiekalas Aštrus ,traškus karpis ir Kiaulienos sriuba su sojų daigais ir juodaisiais grybais