Patiekalai pagaminti pagal geriausias senojo žemyno maisto ruošimo
tradicijas.
MeniuIšskirtinis patiekalas – Pekino antis – ruošiamas pagal senąsias kinų
tradicijas.
MeniuNepamirštamas pobūvis prabanga ir elegancija alsuojančiame gamtos
kampelyje.
RezervacijaVaikų žaidimų kambarys, rankdarbiai drauge su mūsų
animatoriais.
Užsiėmimai sekmadieniaisrestoranas „Svarstyklės“ laukia svečių, vertinančių gerą virtuvę, kokybišką aptarnavimą ir jaukią aplinką. Patyrę „Svarstyklių“ virtuvės meistrai jums pasiūlys sultingų strutienos, bizonienos kepsnių, židinio lavos akmenų kaitroje keptos žvėrienos ar žuvies bei kitų gurmaniškų patiekalų.
Restorane – trys, skirtingais stiliais įrengtos salės. Mūsų svečiams itin patinka „Nimfų“ salė, kurios sienas puošia dailininko Audriaus Šumsko tapytos freskos, kuriančios Italijos Toskanos regiono atmosferą.
Į „Svarstykles“ dažnas užsuka ne tik skaniai pavalgyti, bet ir smagiai praleisti vakarą. Čia vyksta vakarinės programos, koncertai, šventiniai vakarai. Švenčiamos vestuvės, gimtadieniai, organizuojami verslo pietūs bei konferencijos.
„Svarstyklės“ taip pat siūlo išvažiuojamuosius banketus. Pasirūpinsime gardaus maisto pristatymu į jūsų norimą vietą bei kitomis šventės detalėmis, tad jūs galėsite netrukdomi mėgautis vakarėlio akimirkomis.
Otas su žolelių, pistacijų ir migdolų plutele Patiekiama su salierų kremu, žirneliais ir kepintais špinatais. |
Otas su žolelių, pistacijų ir migdolų plutele Patiekiama su salierų kremu, žirneliais ir kepintais špinatais. |
Šviežios jautienos išpjovos su „Torres Silencio“ alyvuogių aliejumi ir šviežiai kepta bandele Plonai pjaustyta jautiena su kaparėlių ir alyvuogių tartaru |
Klasikinis Parmos kumpio ir melionų užkandis |
Sūrių lėkštė prie vyno Bri sūris, rokforo sūris, kietasis sūris „Džiugas“, alyvuogės, vynuogės, graikiniai riešutai |
Kepti kalmarų žiedai su majonezo, citrinų, agurkų padažu ir šviežiomis daržovėmis |
Lašišos filė su traškiomis žaliosiomis daržovėmis ir olandišku padažu Garnyrui patiekiami kepti brokoliai, salierai, šparagai ir žalios paprikos |
Starkio filė su pastarnokų muslinu, šviežių žirnelių kremu ir artišokais |
Vištienos kumpeliai su bulvių-morkų piurė, „chasseur“ padažu, kepintai pievagrybiais ir brokoliais |
Jautienos išpjovos befstrogenas su grybais su fri bulvytėmis |
Dvigubo šokolado tortas |
Sūrio tortas su avietėmis |
Prancūziškas obuolių pyragas su karameliniu padažu ir ledais |
„Panna Cotta“ su šviežių uogų padažu |
Reikia užsakyti iš anksto, mažiausiai prieš 36 val. Ruošiama pagal kinų tradicijas. Patiekiama su sriuba, daržovėmis ir blyneliais. 4-6 asm. |
Reikia užsakyti iš anksto, mažiausiai prieš 36 val. Ruošiama pagal kinų tradicijas. Patiekiama su sriuba, daržovėmis ir blyneliais. 4-6 asm. |
Kiniškos salotos agurkai, morkos, pekininiai kopūstai, kiauliena, sezamas |
Sičiuano salotos kopūstai, morkos, paprika |
Vištų skrandeliai su aštriuoju kinišku padažu |
KIM ČI salotos aštrūs pekininiai kopūstai su čili pipirais, morkomis, imbieru |
Keptos daržovės kiniški grybai, bambukai, kalafiorai, brokoliai, paprika, pekininiai kopūstai, cukinijos, grybai |
Didelės krevetės su česnakais |
Troškintas karpis su imbierų šaknimi, česnakais ir XIANGU grybais |
Kepti vištienos gabaliukai su kiniškais grybais |
GUOBAO kalakutiena |
Aštraus-saldaus skonio kalakutienos gabaliukai su grybais |
Traškūs kalakutienos gabaliukai su sezamais |
Aromatingi ir traškūs antienos gabaliukai |
CHONGQING anties gabaliukai su aštriuoju padažu |
Troškinti anties gabaliukai su kiniškais grybais |
Vaisių skonio anties gabaliukai |
Antis karštoje metalinėje lėkštėje |
PEKINO antis Užsakoma iš anksto, prieš 36 val. |
Keptų vaisių užkandis karšti gabaliukai, vėsinami mirkant vandenyje |
Traškūs ir aromatingi obuoliai, kiaušinio baltymo tešloje |
Traškūs ir aromatingi bananai, kiaušinio baltymo tešloje |
Kiaušinio baltymo blyneliai su sezamu karamelėje Karšti, vėsinami mirkant vandenyje |
Priedai: Miško grybai Sterko filė Lašišos filė Didžiosios krevetės Vištiena Kalakutiena Strutiena Jautiena Elniena Bizoniena (klausti padavėjo) |
Priedai: Miško grybai Sterko filė Lašišos filė Didžiosios krevetės Vištiena Kalakutiena Strutiena Jautiena Elniena Bizoniena (klausti padavėjo) |
Troškinta elniena su trumpai keptų kopūstų ir kumpio garnyru
|
Kiaulienos šašlykas 250 g. Kiaulienos sprandinės šašlykas su ryžiais, marinuotais svogūnais, daržovėmis |
Lašišos didkepsnis 190 g. |
Keptas upėtakis (visas) |
Keptas vilkešeris (visas) |
Vištienos krūtinėlės kepsnys su traškia plutele 190 g. |
Antienos krūtinėlės kepsnys 180 g. |
Marinuota kiaulienos sprandinė XXL 350 g. |
Strutienos didkepsnis 200 g. |
GRILL daržovės |
Saldžiųjų paprikų ir čili padažas |
Šviežios daržovės |
Pipirinis padažas |
WOK daržovės |
Ryžiai |
Miško grybų padažas |
Gruzdintos bulvytės |
Pelėsinio sūrio padažas |
Virtos-keptos bulvės |
Darbo laikas
I-IV, VII 10:00 - 23:00
V-VI 10:00 - 24:00
Mus rasite
T. Masiulio g. 18e, Petrašiūnai
LT-52460, Kaunas, Lietuva
Restorano staliukų, kambarių ir Spa rezervavimas
Tel. +370 614 63664
+370 602 77777
El.paštas: info@parkhotel.lt
Buhalterija
Tel. +370 37 456787
El.paštas: buhalterija@parkhotel.lt
Kiti kontaktai
Danguolė Lukoševičienė
Direktorė
Tel. +370 698 80130
El.paštas: danguole@parkhotel.lt